SOLDEN KATIA -30 % rest -10% tot -25%

Wollini verhuist!

Wollini gaat verhuizen, het blijft schrikken ook als ik het zelf lees of besef.

3 jaar geleden maakte ik van mijn passie breien een conceptstore en Wollini was geboren, een uitlaadklep voor mijn creativiteit en een fantastische ervaring met de eerste moeilijke stappen om een gezond bedrijfje te runnen.

Breien is steeds een passie geweest die gedeeld werd door mijn passie voor verpleging. 

Om mijn verpleegkundige vaardigheden niet te verliezen werk ik ook als zelfstandige thuisverpleegster in Geel. 

Ik moet toegeven dat het moeilijk is om de 2 werelden te combineren en bovendien ook mijn gezinnetje niet uit het ook te verliezen.

Dus drong een keuze zich op en voor mijn gevoel ligt mijn toekomst in de thuisverpleging.

Wollini is als een kind en er zomaar een punt achter zetten was echt geen optie.  Zo heb ik gepraat met mensen die dezelfde passie voor breien delen en ook willen om Wollini verder uit te breiden.

Venessa kwam al vaker bij Wollini en in gesprek met haar kwam een hele mooie opportuniteit uit de bus...  Wollini zou in Geel blijven, bij mensen die dezelfde passie delen en die Wollini verder willen uitbouwen.

Eigenlijk ben ik dolblij dat Wollini een prachtige kans krijgt, met pijn in het hart en de nodige traantjes... maar apetrots!!!!

Hopelijk vinden jullie allemaal de weg naar WOLLINI verder op haar nieuwe locatie in de Waterstraat in Geel, bij Venessa en Steven.  Want daar vind je vanaf nu 'de chicste wol in town' !

Ik wil iedereen van Geel en omstreken bedanken om zo talrijk terug de breinaalden vast te nemen en klant te zijn bij Wollini.  Zoals in elk breipatroontje dat ik de afgelopen jaren maakte wens ik jullie allemaal nog veel breiplezier!!!!

Liefs Marianne 

Menu